Scherpe korting op weekverblijf!

Beagles van Acquoy 


Woef Woef! Sinds 2020 is ons leven verrijkt door Bluff de Beagle. Bluff is een prachtige driekleurige en raszuivere Beagle en vertoont alle Beagle karaktertrekken! 

Bluff houdt enorm van het leven op de boerderij. Samen met haar zus Diva, een franse Bulldog, rent en snuffelt het liefst hele dagen rond op het erf. Hoewel, stiekem ligt ze ook graag op de bank of knuffelt ze met haar baasjes (niet verder vertellen).


De Beagle

Sinds Bluff in ons leven is gebruiken we een nieuw woord 'Beagle streken'. Bluff is, zoals veel Beagles, een ondernemende hond die graag haar neus achterna gaat. Tegelijkertijd is ze zo ontzettend lief en heeft en een ontzettend groot hart! Leef eenmaal met een Beagle en je hart wordt gestolen!

 

Als we de Beagle in een aantal kenmerken omschrijven dan zijn dat zeker: trouw, loyaal, ondeugend, ondernemend, eigenwijs, goed met kinderen, knuffelaar, speurneus, allemansvriend, actief en een echte Bourgondiër. Voor een uitgebreidere (en meer objectieve) beschrijving van de Beagle verwijzen we naar de site van de Beagle Club Nederland . 


Beagle Puppy's 2022

Eind september zijn we verblijd met een nestje gezonde beagle puppy's. We kozen hiervoor omdat we zelf graag een tweede beagle wilden. En hoe leuk is het om moeder en kind samen rond te hebben lopen?

 

We vinden het belangrijk dat de pups een warm en liefdevol nest krijgen waar men weet wat beagle nodig heeft. Ben je op zoek naar een Beagle pup? Laat het ons weten. 

 

Gezondheid & Stamboom 

Elke Beagle verdient het om gezond en op een veilige en goede plek ter wereld te komen. Daarom conformeren we ons graag aan het Verenigings Fokreglement van de Beagle Club Nederland en het Fokbeleid van Raad van Beheer Houden van Honden. Dit betekent o.a. dat de ouderdieren met een goede uitslag getest zijn op veelvoorkomende erfelijke ziektes en het welzijn van zowel de ouderdieren als de puppy's centraal staat. Uiteraard worden de pups ingeënt, ontwormd, gechipt, geregistreerd en krijgen een stamboom met afstammingscontrole. 


Meer informatie over pups?