Beagles van Acquoy 


Woef Woef! Sinds 2020 is ons leven verrijkt door Bluff de Beagle. Bluff is een prachtige driekleurige en raszuivere Beagle en vertoont alle Beagle karaktertrekken! 

Bluff houdt enorm van het leven op de boerderij. Samen met haar zus Diva, een franse Bulldog, en dochter Muis de Beagle, rent en snuffelt zij het liefst hele dagen rond op het erf. Hoewel, stiekem ligt ze ook graag op de bank of knuffelt ze met haar baasjes (niet verder vertellen).


De Beagle

Sinds Bluff in ons leven is gebruiken we een nieuw woord 'Beagle streken'. Bluff is, zoals veel Beagles, een ondernemende hond die graag haar neus achterna gaat. Tegelijkertijd is ze zo ontzettend lief en heeft ze een ontzettend groot hart! Leef eenmaal met een Beagle en je hart wordt gestolen!

 

Als we de Beagle in een aantal kenmerken omschrijven dan zijn dat zeker: trouw, loyaal, ondeugend, ondernemend, eigenwijs, goed met kinderen, knuffelaar, speurneus, allemansvriend, actief en een echte Bourgondiër. Voor een uitgebreidere (en meer objectieve) beschrijving van de Beagle verwijzen we naar de site van de Beagle Club Nederland . 


Beagle Puppy's 2024

In februari verwachten we een nestje prachtige beagle puppy's welke in huis bij ons opgroeien. We vinden het belangrijk dat de pups een warm en liefdevol nest krijgen waar men weet wat beagle nodig heeft. Ben je op zoek naar een Beagle pup? Laat het ons weten. 

 

Opgroeien en uitvliegen

De pups groeien op in onze huiskamer waardoor ze vanaf de eerste dag alle zorg en aandacht krijgen die ze verdienen. Hierdoor raken ze snel gesocialiseerd en bekend met huiselijke geluiden. Ook starten we enkele weken na de geboorte met zindelijk maken. Uitvliegen mag met 8 weken, medio april 2024. 

 

Gezondheid & Stamboom 

Elke Beagle verdient het om gezond en op een veilige en goede plek ter wereld te komen. Daarom conformeren we ons graag aan het Verenigings Fokreglement van de Beagle Club Nederland en het Fokbeleid van Raad van Beheer Houden van Honden. Dit betekent o.a. dat de ouderdieren met een goede uitslag getest zijn op veelvoorkomende erfelijke ziektes en het welzijn van zowel de ouderdieren als de puppy's centraal staat.

 

Beide ouderdieren hebben deelgenomen aan een fokgeschiktheidskeuring georganiseerd door de rasvereniging en de kwalificatie zeer goed behaald. Uiteraard worden de pups ingeënt, ontwormd, gechipt, geregistreerd en krijgen een stamboom met afstammingscontrole. 

 

Belangrijk: wij krijgen veel vragen gericht op prijs en wachtlijst. Onze visie is dat een hond je vriend is voor het leven, een gezinslid, die je zo lang mogelijk gezond naast je wilt hebben. Daarom staat gezondheid en afstamming voorop en volgen wij dan ook met plezier het fokreglement van de Beagle Club Nederland. Dit betekent dat de prijs voor een pup vergelijkbaar is met fokkers aangesloten bij Beagle Club Nederland.

Bent u daadwerkelijk geinteresseerd dan vragen we u op telefonisch contact op te nemen.


Meer informatie over pups?